Supplies


Voorkomen > Genezen

Home
Wie zijn wij?
Producten
RFID
Barcode Printing
Barcode Scanning
Label Printing
Consumables
Matrix Printing
Print Services
Storage Services
Storing Melden
Reseller
Downloads
Winkel
Aanbieding
Contact


Thermal Transfer linten

De belangrijkste eigenschappen van een Tec thermo transfer printlint zoals een duidelijke afdruk bij een zo laag mogelijke temperatuur(energie)instelling van de printer en de zorg voor een lange levensduur van de printkop van de printers zijn bij het gebruik van deze linten gegarandeerd. Door de opbouw van de door ons geleverde kwaliteit linten met een uitstekende backcoating op een polyester film die er voor zorgt dat de printkop goed beschermd wordt kunt u er zeker van zijn dat u met deze linten altijd een optimaal resultaat behaalt en de levensduur van de printkoppen verlengt.

Hieronder vind u een overzicht van de verschillende kwaliteiten linten met een duidelijke toelichting over de toepasbaarheid.

 • WAX linten

  Wax printlinten zijn er in diverse kwaliteiten leverbaar van een standaard wax tot een High speed premium wax. Uiteraard is de keuze van het lint afhankelijk van de toepassing. Deze linten worden gebruikt voor diverse soorten etiketten echter voornamelijk op papier. Dit lint geeft een perfecte afdruk op thermo transfer papier en op thermo transfer geschikt houtvrij schrijf papier. Uiteraard is dit lint ook te gebruiken op matte kunststof materialen.
   

 • WAX/RESIN Linten

  Ook wax resin linten zijn er in vele kwaliteiten met voor elk hun eigen specificaties. Ook hier is de keuze van het lint weer afhankelijk van de toepassing. Over het algemeen kunnen deze linten op papier zowel als op kunststof etiketten worden gebruikt. Het zorgt voor een uitstekende veegvastheid en krasvastheid op papier en een goede veegvastheid op kunststofetiketten.
   

 • RESIN Linten

  Resin linten zijn ook in verschillende kwaliteiten verkrijgbaar met elk hun eigen specifieke toepassing. Over het algemeen kan men zeggen dat resin linten bestemd zijn voor gebruik in extra zware omstandigheden zoals: chemische industrie, extreem hoge temperaturen, zeewater enz. enz.. De printafdruk is extra goed bestand tegen veegvastheid, krasvastheid, vervuiling door solvents en vocht. Ook op kunststof materialen zijn deze linten uitstekend te gebruiken.

 

Etiketten
 • Thermotransfer etiketten

  Bij thermotransfer printen wordt de barcode informatie door het verhitten van warmtegevoelige linten op het materiaal aangebracht. Er zijn verschillende materialen mogelijk zoals papier, polyester, kapton (geschikt voor hoge temperaturen) en destructible vinyl. ServICT levert voorbedrukte etiketten, blanco materiaal en linten in alle gewenste afmetingen.
   
 • RFID etiketten

  Wij leveren flexibele transponder etiketten. De combinatie van etiket en transponder maakt een contactloze identificatie mogelijk. Door het anticollision mechanisme kunnen meerdere RF-ID etiketten die zich in een veld van een read-write unit bevinden, gelijktijdig uitgelezen worden. Elk etiket heeft zijn eigen voorgeprogrammeerd serienummer. Een gebruikersgeheugen dat zich achteraf laat beschrijven, zorgt voor extra ruimte voor informatie. Deze informatie laat zich met een voorbedrukt barcode koppelen. RF-ID etiketten zijn voorbedrukt of worden blanco geleverd om zelf thermotransfer te bedrukken.


   
 • Laser etiketten

  Voor toepassingen waarbij de eisen aan het etikettenmateriaal en de opdruk niet hoog zijn, zijn laser etiketten zeer geschikt. Deze etiketten kunnen zowel blanco als voorbedrukt in verschillende materialen, kleuren en formaten geleverd worden.
   
 • Keramische etiketten

  Keramische etiketten worden gebruikt waar de meest robuuste etiketten niet zijn opgewassen tegen de extreme omstandigheden. Deze etiketten zijn bestand tegen 1400ļ C en zijn zeer resistent tegen zuren en andere agressieve chemicaliŽn.


   
 • Beveiligingslabels

  Hoogwaardige EAS (Electronic Article Surveillance) labels kunnen zelf bedrukt worden of worden geleverd met de specifieke informatie zoals tekst, logos en barcodes. Elk label heeft een elektromagnetisch metalen strip die permanent actief is of geactiveerd of gedeactiveerd kan worden. Deze labels worden toegepast in bibliotheken, winkels en industrie. Deze labels betekenen een aanzienlijke verlaging van diefstal.

U kunt bij ons ook on-line uw supplies bestellen in onze webwinkel.

Terug naar producten

 


Vragen en/of problemen aangaande deze site kunnen gestuurd worden naar info@servict.nl
Copyright © 2002-2006 ServICT. Alle rechten zijn voorbehouden.