Producten


Voorkomen > Genezen

Home
Wie zijn wij?
Producten
RFID
Barcode Printing
Barcode Scanning
Label Printing
Consumables
Matrix Printing
Print Services
Storage Services
Storing Melden
Reseller
Downloads
Winkel
Aanbieding
Contact


Hieronder vindt u een overzicht van onze producten. Ons assortiment bevat vooral producten m.b.t. service en A-merk industriŽle printers.

Strippenkaart


De strippenkaart is bij uitstek geschikt voor kleine projecten en vragen. Een strippenkaart geeft directe toegang tot ServICTís meerjarige ervaring op technologisch vlak op het gebied van backup-, print-, systeem- en netwerkexpertise. Lees meer...
 

Supplies


ServICT biedt een wijd assortiment aan supplies, hier vind u onder andere informatie over thermal transfer linten en etiketten. Lees meer...
 

Toshiba Printers


Klik op het Toshiba logo voor een gedetailleerde prijslijst van de Toshiba printers in ons assortiment. Voor meer informatie over de verschillende printers kunt u de bijbehorende product specs in PDF bekijken en/of downloaden.

TallyGenicom Printers


Klik op het TallyGenicom logo voor een gedetailleerde prijslijst van de TallyGenicom printers in ons assortiment. Voor meer informatie over de verschillende printers kunt u de bijbehorende product specs in PDF bekijken en/of downloaden.

Fujitsu Matrixprinters
Klik op het Fujitsu logo voor een gedetailleerde prijslijst van de Fujitsu matrixprinters in ons assortiment. Voor meer informatie over de verschillende printers kunt u de bijbehorende product specs in PDF bekijken en/of downloaden.


 

Microplex Printers
Klik op het Microplex logo voor een gedetailleerde prijslijst van de Microplex printers in ons assortiment. Voor meer informatie over de verschillende printers kunt u de bijbehorende product specs in PDF bekijken en/of downloaden.

Unitech Barcode Scanners
Klik op het Unitech logo voor een gedetailleerde prijslijst van de Unitech barcode scanners in ons assortiment. Voor meer informatie over de verschillende scanners kunt u de bijbehorende product specs in PDF bekijken en/of downloaden.

   
Service


Naast de verkoop van TEC en Tally printers leveren wij service op ALLE merken printers, van Matrix tot Labelprinter, van DeskJet tot LaserJet. Lees meer...
 

Naar boven

 


Vragen en/of problemen aangaande deze site kunnen gestuurd worden naar info@servict.nl
Copyright © 2002-2007 ServICT. Alle rechten zijn voorbehouden.