Consumables


Voorkomen > Genezen

Home
Wie zijn wij?
Producten
RFID
Barcode Printing
Barcode Scanning
Label Printing
Consumables
Matrix Printing
Print Services
Storage Services
Storing Melden
Reseller
Downloads
Winkel
Aanbieding
Contact


Goede consumables zijn essentieel voor de probleemloze werking van uw printer en tevens spelen zij een cruciale rol als het gaat om de levensduur van uw printer. Vandaar dat ServICT kiest voor de door de fabrikant aanbevolen en goedgekeurde consumables. Met deze goedgekeurde consumables kunnen wij de goede werking van uw printer garanderen.

De Toshiba TEC inktlinten worden ontworpen en vervaardigd om te werken in combinatie met het gehele gamma Toshiba TEC printers en de daarbij horende technologieŽn. Zij versterken de totale afdrukkwaliteit en bieden de beste resultaten met een minimum aan slijtage van de onderdelen, in het bijzonder die van de printhead.

De uitgebreide keuze aan goedgekeurde producten die vandaag te uwer beschikking staan, is het resultaat van jaren lang onderzoek en ontwikkeling. Doordat ieder linttype, inclusief de kleurlinten, een eigen printkarakteristiek heeft, is ServICT ervan overtuigd dat er voor iedere toepassing een oplossing kan worden geboden. Wij verbinden ons er aan om aan al uw lintbehoeften te voldoen.

Alvorens een lint het certificaat van goedkeuring van Toshiba TEC ontvangt, moet het eerst de strengste testen ondergaan, teneinde de continuÔteit en betrouwbaarheid van het merk te blijven verzekeren. Om dit te doen, worden testen uitgevoerd op een veelheid aan materialen en bij iedere snelheid- en temperatuurcombinatie. Deze testen worden ook op iedere printer uitgevoerd. Enkel indien deze testen succesvol beŽindigd worden, ontvangt het lint een certificaat van goedkeuring.

Het kiezen van een goedkoper lint kan op korte termijn aantrekkelijk lijken, doch op lange termijn komt dit zeer duur uit.

Een combinatie van kwalitatieve printers en goedgekeurde linten:

Toshiba TEC labelprinters en Toshiba TEC consumables

In onderstaande matrix wordt de verbinding gelegd tussen lintsoort, eigenschap en printertype. Tevens kunt u doorklikken naar de bijbehorende prijslijst.

U kunt ook direct uw cosumables on-line bij ons bestellen in onze webwinkel.

  AW3 SW1 AW2 AG3 SG2 RG2 FG2 AG4 AG5 AS1 RS1 SS1 AS2
Geeft niet af       X X X X X X        
Krasbestendig                   X X X X
Standaard was X                        
Versterkte was   X X                    
Was / Hars       X X X X   X        
Versterkte Was / Hars               X          
Nieuwe generatie Was / Hars                 X        
Hars                   X X X X
B-442 / B-443 /††††††† B-SV4T   X   X X         X   X X
B-SA4 X     X           X      
B-452 en B-852 X   X         X    
B-X72, B-X82, B-492 en B-SX4/5T       X X X   X X X X X
CB-serie       X     X     X     X

 


Vragen en/of problemen aangaande deze site kunnen gestuurd worden naar info@servict.nl
Copyright © 2002-2006 ServICT. Alle rechten zijn voorbehouden.